Dolomita

DOLOMITA

> Agricultura – sursa de calciu si magneziu pentru plantele de cultura
> Zootehnie – in hrana in furaj (nutret, tarata, fainuri)

Dolomita se pune odata pe 3 ani si nu e necesar un irigat permanent.
Dolomita este folosita fara nici un fel de chimicale.
Are proprietatea de a afana solul, pastreaza umiditate si legumele raman ecologice.
Legumele rezultate sunt mari si frumoase si isi pastreaza prospetimea in timp.
Se gaseste greu si e limitata: totalul de dolomit din tara ar acoperi doar 35% din Romania.
Dolomita este mai buna ca aurul: cel mai bun randament il are in livezi, in gradinile de legume si zarzavaturi.
Tratarea cu dolomita a solurilor creste randamentul culturilor cu 30%.

Produsul se administreaza:
• La pomi fructiferi 2 – 3 kg. Del-Ca-Mag pentru fiecare pom in functie de marimea pomului.
• La legume 3 tone/ha – o data la 3 ani, recomandat toamna, dar se aplica in orce anotimp.
• Pentru parcelele mici se calculeaza 0,300 kg/mp.
• Aceiasi cantitate se poate folosi si in cultura vitei de vie.

Sacii de dolomita de 40 kg ii livram in principal pe teritoriul Vrancei, dar si in vecinetatile judetului.
Pretul de 50 Ron / sac de 40 kg.

Persoana contact: Virgil (0730.170.127)